HIPERION
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HIPERION

Samo opušteno i budi ono što jesi
 
PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

 

 Godišnji horoskop za 2009. godinu

Ići dole 
AutorPoruka
vedrana_zg
Srce foruma
Srce foruma


Ženski
Broj poruka : 11516
Godina : 41
Location : Zagreb
Datum upisa : 14.11.2007

Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu EmptyPon Dec 22, 2008 1:03 pm

OVAN

LJUBAV: Pred vama je bogata ljubavna godina i to prije svega zahvaljujući dugotrajnom (duljem nego inače) boravku Venere u vašem znaku. Već postojeće veze Ovnova ili Ovnica ustabilit će se, a oni koji su još sami imat će mnogo prilika za ostvarenje novih poznanstava i veza. Najpovoljnije i najintenzivnije ljubavno razdoblje je od 4.2. do 7.6. kad ćete ne samo biti izrazito raspoloženi za ljubav, nego ćete i zračiti i s lakoćom privlačiti osobe suprotnog spola. Također su vrlo povoljna razdoblja od 27.8. do 20.9., te opet od 2.12. do 25.12. Posljednja dva mjeseca u godini počinje opozicija Saturna na vaš znak, pa će svi osobni odnosi dobiti na ozbiljnosti i značaju, a neki bi se u tom periodu mogli odlučiti i na brak (ovisno i o osobnom horoskopu).
POSAO: Bit će ovo godina u kojoj ćete doživjeti i prve krupnije plodove svog rada, kao i mogućnost da ih još više povećate. Zadovoljstvo postignutim rezultatima uslijedit će kroz strpljiv i naporan rad. Ozračje na radnom mjestu bit će pomalo uštogljeno i kruto, no vi ćete u svemu funkcionirati vrlo profesionalno. Prva tri mjeseca bit će tu i stresa i pojačanih pritisaka, no svi ovi aspekti u vama će buditi izazove za akciju, pa ćete čak i ako radite najdosadniji posao, doživljavati pravu pustolovinu odlazeći na radno mjesto. Proljeće i ljeto radit ćete ujednačeno, a od jeseni počinje još konstruktivniji period, odnosi s kolegama postaju još bolji, a atmosfera na poslu vedrija i opuštenija. Istovremeno vi postajete puni elena i snage, pa ćete posljednja dva-tri mjeseca raditi s lakoćom i užitkom. Vjerojatno ćete i napredovati.
ZDRAVLJE: Prva tri mjeseca u godini isprobavat ćete nove metode prehrane i tome pristupati vrlo ozbiljno. Kombinirat ćete nove ideje s tradicionalnim, a koji put ćete se teže odlučivati kojem stilu da se priklonite. Sve će rezultirati povremenim smetnjama u probavi, no samo dok ne otkrijete kakva vrsta prehrane odgovara vašem organizmu. S proljećem počinje vaše odlično razdoblje, a ove godine imat ćete prilične količine konstruktivne energije i snage. Zato ćete funkcionirati i više nego dobro i osim prolaznih sitnih normalnih smetnji, bit ćete u formi cijelu godinu.


BIK

LJUBAV: Godina koja je pred vama mogla bi biti obilježena moralnim dvojbama ili pravnim peripetijama povezanim s privatnim životom. Također može značiti da ćete biti skloni pretjerivanju ili povremenom dvoličnom ponašanju čak do granice pravog licemjerja ili malograđanštine. S druge strane, okolnosti će vam stvarati uvjete za stabilnost veze, pa ćete vi sami dosljedno provoditi opisano i ustrajavati u svom ne uvijek primjerenom ponašanju. Oni koji su skloni snobizmu, pokazat će to u osobnim odnosima na najgori mogući način. Ipak, veze će vam potrajati, ali bi bilo dobro da nadvladate opisane porive i uvijek na pameti imate jednostavnost i iskrenost. Povoljna ljubavna razdoblja su vam od 7.6. do 5.7., pootom od 21.9. do 13.10. i opet na kraju godine od 26.12.
POSAO: Već neko vrijeme imate podršku planeta kad se radi o dugoročnijim poduzimanjima, pa se osjećate stabilno. U 2009. silno ćete željeti proširiti svoje poslovanje i dakako povećati zaradu. Povezano s tim, bit ćete skloni mijenjati uvjete pod kojim radite, a to će se pokazati očitim već oko 26.1. kad se događa pomrčina Sunca u vašoj kući karijere. Na nešto ćete vjerojatno staviti točku i odlučiti da na nov način idete dalje, ali trebate paziti da dobro procijenite realitete i ne zanosite se nekim velikim očekivanjima. Proljeće i ljeto funkcionirat ćete uglavnom uredno, a od jeseni prestaje dugoročna podrška Saturna, pa će vaša pozicija postati manje stabilna, dok će ozračje na radnom mjesto svakim danom bivati sve više turobno i vama dosta naporno. Postoji mogućnost da u tom periodu (nakon 30.10.) doživite konflikt između svojih ideala, planova i onog što je realno oko vas. Drugim riječima mogli biste „bubnuti“ o tlo i htjeli-ne htjeli suočiti se sa stvarnim stanjem stvari. Trebat će vam skromnosti i smanjenja ambicija, jer vas one ove godine neće nikamo realno dovesti. Zato se fokusirajte na male, a ostvarive poslove. Bit će i dosta pravnih prepreka za ostvarivanje poslova. Istovremeno ćete posljednja dva i pol mjeseca trpjeti i nezgodan tranzit Marsa iz Lava, pa će svaka vaša akcija biti popraćena dodatnim naporima, ponekad i vrlo iscrpljujućim za vas.
ZDRAVLJE: Cijelu godinu bit ćete podložni iskušenjima pretjerivanja u hrani i piću, a sve će se za vas lijepiti brže i više nego inače. Da biste izbjegli debljanje, organizirajte uredan stil prehrane i kretanja. Od sredine 10. mjeseca pa sve do kraja godine trpjet ćete od manjka energije i burnijeg reagiranja. U tom periodu je važno da se odmarate više nego inače. Ostalo je u redu.


BLIZANAC

LJUBAV: Osim blažih prepreka na koje ste već navikli, nećete imati većih problema u osobnim odnosima tokom ove godine. Štoviše, otvorit će se (i cijelu godinu biti otvorene) perspektive i mogućnosti da legalizirate svoju vezu ili da ustoličite svoj status u istoj. Povoljna ljubavna razdoblja možete očekivati od 1.1. do 3.1., potom od 6.7. do 1.8. kad ćete biti posebno privlačni i zanimljivi suprotnom spolu, te od 14.10. do 8.11. Oni koji su još sami, vjerojatno će imati prilike upoznati i zbližiti se s osobom koja nije iz njihovog podneblja ili bi na nekom putovanju preko granice mogli sličnu osobu sresti. No to ne znači da im vrata ljubavi nisu otvorena i kod kuće.
POSAO: Trpljenje i stresovi povezani s pritiscima, sustizanjem rokova, nezgodnim šefom ili sličnim, mogli bi potrajati još prva tri mjeseca ove godine. No istovremeno ćete i vi sami biti malo jači, pa ćete se dosta dobro i nositi s postavljenim vam zadacima. Proljeće i ljeto donose nešto mirniju situaciju, iako će neke prepreke još ostati, ali vas više neće toliko sputavati. Periodi kad ćete biti nervozniji više nego inače i kad ćete stalno nešto čačkati i preispitivati jesu od 21.1. do 2.2., potom od 8.5. do 1.6., te od 8.9. do 30.9. Tada ćete jako kalkulirati kako da promijenite nešto u vezi svog posla ili da promijenite svoje prioritete. Jesen donosi olakšanje, a naročito nakon 30.10. kad nestaju ograničenja, a istovremeno se stvaraju uvjeti za dulju stabilizaciju vaših djelovanja. Imat ćete i snage i energije u tom periodu, a naročito za komunikaciju. Inače, cijela ova godina vrlo je povoljna za suradnju s inozemstvom, doškolovanje, stipendiju ili rad vani, pa ako želite i imate takvih mogućnosti, ovo je vrijeme da se nešto na tom planu i poduzme. Naime, velika je vjerojatnost za ostvarenje ili proširenje suradnje na opisanim poljima, a uz to u posljednja dva mjeseca godine dobivate dulju sustavnu podršku (dobrih okolnosti, sustava ili autoriteta, uglednika), te vam se i status stabilizira. Kraj godine trebali biste dočekati i više nego zadovoljni.
ZDRAVLJE: Bit ćete zdravi većinu ove godine. Malo veći pritisak i malo više živciranja pratit će vas u prva tri mjeseca, a nakon toga i to popušta. Od jeseni ste u konstantom i stabilnom kondicijskom usponu.


RAK

LJUBAV: Nakon što ste razrješili moralne dvojbe iz prošlosti, vaš osobni život poprimit će mirnije tokove. Veze Rakova ili Račica ustabilit će se, a ono što će se posebno razvijati i gdje ćete proširivati svoje horizonte, bit će erotska strana veze. Oni koji su još sami, na decentan i smiren način uspijevat će udvarati ili prihvaćati nečija udvaranja, a povremeni naleti agresivnih misli samo će im biti dodatno nadahnuće da svoja poznanstva učine življim. Povoljna ljubavna razdoblja jesu od 4.1. do 3.2., potom od 2.8. do 27.8. kad ćete zbog Venere u vašem znaku biti posebno šarmantni, te opet od 9.11. do 1.12.
POSAO: Već početak godine donijet će vam otklanjanje pravnih prepreka koje su vas mučile u proteklom periodu, pa bi se mogli otvoriti putevi za suradnju koju možda niste mogli legalizirati. To će vam donijeti malo olakšanje, iako će zatezanja ili nesporazumi na planu kontakata i komunikacije potrajati još prva tri mjeseca. Cijela ova godina dobra je za ostvarivanje suradnje sa sponzorima, kreditorima ili općenito ulagačima u posao koji radite. Vjerojatno ćete naći „mecenu“ koji će dofinancirati vaše poduzeće ili će vam netko jednostavno pomagati. Kreativci će i dalje biti puni ideja i stvarati prava remek djela. Posebno se to odnosi na umjetnike modernističkog stila. Od jeseni postajete ozbiljniji i sve više promišljate o onom što radite. Ako povremeno bude i nezadovoljstva, ono će biti plod vaše zrelosti i težnje da se razvijate, pa ako ne vidite tu mogućnost, mogli bi se rastužiti. Ipak, posljednja dva-tri mjeseca počet će razdoblje u kom ćete ulagati dodatne napore kako biste zradili što više novca. I to vlastitim trudom.
ZDRAVLJE: Tokom ove godine neće biti izazovnijih aspekta koji bi poremetili vaše zdravstveno stanje, osim onih prolaznih, „tekućih“. Zato ćete se uglavnom osjećati dobro. Zadnja dva mjeseca u godini mogući su problemi s grlom ili u području vrata, no ne takvi da bi vas onesposobili.


LAV

LJUBAV: Cijelu godinu imat ćete velike ljubavne apetite želeći proširiti svoja iskustva na tom polju. No upravo to će i biti problem jer će vam očekivanja biti veća od realnih mogućnosti. Zato ćete povremeno dolaziti u moralna iskušenja, a neki bi mogli imati i pravnih prepreka za ostvarenje veze. Samci će patiti od pregoleme čežnje, no bit će i dobrih razdoblja. To su dani između 4.2. i 7.6., potom vrijeme od 27.8. do 20.9. koje će biti i vaše najintenzivnije ljubavno razdoblje, a vi u njemu u centru pažnje – naročito kao objekt nečijih ljubavnih interesa, te od 2.12. do 25.12.
POSAO: Ključ vašeg uspjeha u ovoj godini bit će povezan s vašom sposobnošću diplomacije. Cijelu godinu bit ćete dovođeni u situacije u kojim ćete morati raditi kompromise. Vjerojatnost da ćete nailaziti i na pravne prepreke, kao i na moralna iskušenja, velika je. Odolite izazovu nelegalnog posla, jer bi vam se mogao obiti o glavu. Dobro je što ste dosad uspjeli izgraditi odlične odnose s kolegama na poslu, a posebno s podređenima. Okolnosti više neće biti tako povoljne, ali vas to ne sprečava da dobre odnose njegujete i dalje, jer će vam trebati podrška vaših suradnika. Koji put možete se pozvati i na staru slavu, ali samo privremeno. Prva tri mjeseca u godini dosta ćete se baviti financijama i nekako balansirati u općoj nestašici, a od proljeća nailaze novi izazovi i teme. Radit ćete ujednačeno i uglavnom balansirati između želja i mogućnosti. Nakon sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine bit ćete vrlo aktivni i raditi više nego ikad. Istovremeno će se pokazati i neki rezultati ukoliko ste do tada radili diplomatski i surađivali s drugima.
ZDRAVLJE: Vjerojatnost da ćete pretjerivati u svamu što konzumirate, velika je i mogla bi potrajati cijelu ovu godinu. Zato se kontrolirajte. Nakon sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine, zbog dugotrajnog prisustva Marsa u vašem znaku, bit ćete osoba iznimne energije, ali i sklona da pregori. Uz dobar dnevni plan, funkcionirat ćete odlično. No ako se preforsirate, nisu isključene akutne upale ili čak i poneka ozljeda.
Nazad na vrh Ići dole
vedrana_zg
Srce foruma
Srce foruma


Ženski
Broj poruka : 11516
Godina : 41
Location : Zagreb
Datum upisa : 14.11.2007

Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu EmptyPon Dec 22, 2008 1:06 pm

DJEVICA

LJUBAV: Ako ste se i napatili, sad bar znate što želite. Postali ste zreliji i o ljubavi također promišljate razborito. Godina koja je pred vama dat će vam mnogobrojne prilike da s voljenom osobom potpuno ustabilite svakodnevni zajedčki život kroz niz vama dragih navika ili hobija, a posebno u kuhinji. Da sreću čine stvari male, postat ćete potpuno svjesni ne samo vi, nego i vaš partner (partnerica) i upravo ćete i najviše uživati – u malim stvarima. Možda ćete prva tri mjeseca još preispitivati neke svoje unutrašnje dileme, no to će se odvijati duboko u vama, tako da nitko o tome vjerojatno neće ni znati. Vrlo povoljna ljubavna razdoblja za vas su od 7.6. do 5.7., potom od 21.9. do 13.10. kad ćete biti posebno nadahnuti za ljubav, kao i privlačni, te od 26.12 do kraja godine. Posljednja dva mjeseca u godini vi ćete na život početi gledati vedrijim očima i imati sve više vjere u budućnost.
POSAO: Godina će početi vrlo dobro, a vi ćete pametno raditi i zamišljeno provoditi u djelo. To što ste i dalje promišljeni i koji put i preozbiljni, bit će vam samo dodatna viza za napredovanje. 26.1. događa se pomrčina Sunca u vašoj kući posla i službe, pa su to dani kad biste mogli donijeti neku važnu odluku povezanu s mijenjanjem radne sredine, mogućim novim zaposlenjem, promjenom starog ili slično. Znat ćete što želite i uz realan pristup bit ćete uglavnom zadovoljni. Istovremeno, tokom cijele godine Jupiter će tranzitirati istu tu vašu kuću (službe) pa će ozračje na radnom mjestu biti vrlo ugodno, a stalno će se otvarati prilike za proširivanje djelatnosti, ili će vaše mjesto u službi doživjeti prosperitet, a vi dobiti na cijeni. Također ćete se u radnom okruženju početi osjećati sve bolje i na neki način ćete i uživati na poslu. Radit ćete kvalitetno cijelu godinu, a nakon 30.10. ono što ste dotad napravili počet će se i stabilizirati. Posljednja dva mjeseca u godini vaš trud mogao bi donijeti i te kakve rezultate.
ZDRAVLJE: Sa Saturnom u vašem znaku već ste navikli na svaku zdravstvenu sitnicu gledati pre-ozbiljno. No briga o vlastitom zdravlju vaša je karakterna osobina. Prva tri mjeseca u godini još ćete osjetiti već standardne muke depresivnih i sumornih stanja koja će se miješati sa živčanošću. Od proljeća ste sve bolje, a istovremeno ćete imati velike dobrobiti od svog urednog života, zdravih navika i prehrane. Njima ćete također pozitivno utjecati na svoju kondiciju koja će se poboljšati. Nakon 30.10. Saturn izlazi iz vašeg znaka, a vi postajete sve veseliji i sve otvoreniji.

VAGA

LJUBAV: Tokom cijele godine imat ćete mnogobrojne pozive za sve vrste zabava, pa će oni koji su još sami stalno dolaziti u prilike da sklapaju nova poznanstva. Društveni život svakako će vam biti bogat. Posebno se to odnosi na mlade Vage, no ni oni stariji neće sjediti kod kuće. Kako su vam odnosi nešto najvažnije u životu, vi ćete velik dio godine i uživati. No bit će i manje blistavih razdoblja. To je prije svega dugotrajna opozicija Venere iz Ovna (od 4.2. do 7.6.) kad ćete vjerojatno i unatoč stalnim zabavama i izlascima, osjetiti i određeno osiromašenje ili neispunjenje u sferi privatnosti. Kod nekih bi se to moglo manifestirati i samo kao stalna, a neispunjena čežnja. No zato postoje i povoljni periodi, a to su ove godine dani između 1.1. i 3.1., potom vrijeme od 6.7. do 1.8., te naročito od 14.10. do 8.11. kad će vas Venera u vašem znaku učiniti jednom od najpoželjnijih osoba. Posljednja dva mjeseca u godini uozbiljit ćete se i na zahtjevniji način gledati na svijet i život oko sebe, pa ćete se tako postaviti i prema voljenoj osobi.
POSAO: Ovu godinu posao vam neće biti u prvom planu, jer će se daleko važnije stvari u vašem životu događati u sferi privatnosti. No ono što radite, razvijat će se i dalje i to uglavnom ujednačeno i bez većih oscilacija. Prva tri mjeseca trebat ćete doduše uložiti malo više diplomatskih sposobnosti oko organizacije ili samog funkcioniranja radnog procesa, no to vama kao rođenom diplomati neće predstavljati veći problem. Proljeće i ljeto bit će obilježeno daljnjim razvijanjem već postojećih strategija, a u svemu ćete ove godine imati i sreće više nego inače. Ukoliko se i upustite u poneki rizik, on bi vam trebao donijeti pozitivan ishod, i to zbog odlično postavljenog Jupitera. Također je izvrsno postavljena suradnja s mladima, pa ako namjeravate uposliti nekog novog i „zelenog“, bit će to dobar poslovni potez. Vage koje rade u sportskim djelatnostima tokom ove godine mogle bi postići iznimne rezultate, a isto se odnosi i na pedagoške i zabavljačke profesije. Posljednja dva mjeseca u godini radti ćete sve ozbiljnije i sve predanije, a neki će doći i u poziciju da upravljaju. Svaki rad koji u sebi zahtijeva sustavnost, sisteme ili složeniju organizaciju na dulje staze, odradit ćete u tom periodu i više nego odlično.
ZDRAVLJE: Dobro ćete se osjećati većinu ove godine. Ako bude manjih problema sa stopalima ili probavom, oni jenjavaju od proljeća. Od 11. mjeseca Saturn je u vašem znaku, pa ćete posljednja dva mjeseca u godini postati ozbiljniji, a neki će biti skloni melanholiji ili depresiji.

ŠKORPION

LJUBAV: Domaći kućni ambijent i obitelj najviše će vam odgovarati tokom ove godine. Mnogi Škorpioni i Škorpionke dobit će priliku da prošire svoje obiteljsko okruženje bilo novim članom obitelji, bilo proširenjem kvadrata u kojem borave. Pa iako ćete biti skloni i pretjerivanju u svojim zahtjevima, fokus vaših interesa kad se radi o privatnosti, bit će u sferi obitelji. Oni koji su još sami, bit će najskloniji pozivanju društva k sebi doma ili organizaciji tuluma na zavidnoj razini, dakako opet kod sebe. Tako nije isključeno da im ravno u kuću uleti netko njima drag, a nov. Povoljni ljubavni periodi za vas su ove godine od 4.1. do 3.2., potom od 1.8. do 16.8., te naročito od 9.11. do 1.12. kad ćete žariti i paliti samo onako kako vi znate.
POSAO: Tokom ove godine nećete biti naročito fokusirani na posao, nego na druga područja života. Oni koji rade, odrađivat će rutinski ono što se od njih bude tražilo. Samo ako radite kod kuće ili ako imate svoje privatno poduzeće, bit ćete angažiraniji više nego inače. Naročito se to odnosi na one koji imaju neki obiteljski posao. Oni će imati mogućnosti da prošire svoju djelatnost, ali će u svemu postojati i pravne prepreke za legalizaciju istog. Zato će se vjerojatno i pomalo mučiti, no uz dobar pravni savjet mogli bi i te kako prosperirati. Svi ostali mogu očekivati jednu mirniju poslovu godinu bez većih oscilacija. Možda nećete biti sasvim zadovoljni rezultatima svog rada i možda ćete misliti da zaslužujete više, ali ako sagledate realne okolnosti u kojim djelujete i u širem kontekstu, uvidjet ćete da zapravo stojite sasvim dobro. Posljednja dva mjeseca u godini donose vam i povećani pritisak i sve veće zahtjeve od strane nadređenih. Istovremeno ćete imati i manje energije, pa ćete raditi poput mrava. Taj dvomjesečni finiš donijet će vam i određenu zadovoljštinu, ali uz priličan trud i borbenost s vaše strane.
ZDRAVLJE: Dobar dio godine na nebu će stalno biti „nešto“ što će vas smetati. Neće to biti neki veći zdravstveni problemi, ali radi se o sitnicama koje će vam povremeno zagorčavati život – kao npr. stare alergije, ponovna aktivacija starih virusa koji nisu zločesti ni opassni, ali vas gnjave ili slično. Nakon sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine brže i lakše ćete se umarati, pa se pobrinite da se redovno opuštate i odmarate. Ostalo je sve u redu.
Nazad na vrh Ići dole
vedrana_zg
Srce foruma
Srce foruma


Ženski
Broj poruka : 11516
Godina : 41
Location : Zagreb
Datum upisa : 14.11.2007

Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu EmptyPon Dec 22, 2008 1:07 pm

STRIJELAC

LJUBAV: Nakon brojnih izazova i peripetija pred vama je mirnija i stabilnija ljubavna godina. Ako već jeste u vezi, baš odnos s voljenom osobom bit će vam utočište od pritisaka i stresova koji će dolaziti iz drugih područja žviota u prva tri mjeseca. Dugotrajan boravak Venere u Ovnu i vama će pogodovati i otvoriti vam vrata nečijeg srca, ako ste još sami. Taj povoljan period je od 4.2. do 7.6. kad ćete dosta izlaziti i družiti se s ljudima. Dulji boravak Marsa u Lavu nakon sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine, učinit će vas aktivnim na najbolji mogući način, pa ćete konstruktivnim pristupom održavati već postojeću vezu ili osvajati teren za novu. Povoljni periodi za ljubav su također od 27.8 do 20.9., te posebno dani između 2.12. i 25.12. kad Venera tranzitira vaš znak.
POSAO: Prva tri mjeseca u godini još ćete trpjeti stresove, pritiske ili netrpeljivost u odnosu s nadređenima koji će svojim zahtjevima u vama stalno izazivati iskušenja. No imat ćete i dvoljno snage da se s istim nosite relativno dobro. Proljeće i ljeto proteći će mirnije, a vi ćete raditi lakše i s više uživanja. Cijelu godinu odlično su postavljeni svi poslovi koji od vas traže sposobnost komunikacije, pa biste vi mogli biti ona karika koja je zadužena za uspostavljanje kontakata i početnih dogovaranja oko poslovanja. To će vam ići izvrsno. Također je velika vjerojatnost da ćete zbog posla stalno i sve više morati putovati, doduše na kraće staze, ili ćete biti u poziciji da se stalno krećete, a naročito u mreži ljudi. To će vas dodatno ispunjavati, jer će vam dopuštati fleksibilnije radno vrijeme, a neće vam biti dosadno. Jesen donosi olakšanje i potpuno popuštanje ograničenja i pritisaka koje ste trpjeli već dvije godine, otvaraju se razne varijante za još bolju suradnju, a vi postajete vedriji i radite opuštenije. Također ćete posljednja dva i pol mjeseca u godini imati iznimnu energiju, pa ćete osim poboljšanih okolnosti, i sami funkcionirati sve bolje i biti vrlo učinkoviti.
ZDRAVLJE: Prva tri mjeseca još će biti povremenih pritisaka koje ćete doživljavati kao opterećujući stres. Nakon proljeća ovakvi utjecaji popuštaju. Ne prestaju sasvim, ali jenjavaju, pa ste vi sve jači i jači. Od jeseni ste još bolje, da bi finalu godine, posljednja dva mjeseca, pucali od snage.

JARAC

LJUBAV: Kad se o ljubavi radi, pred vama je jedna mirna i stabilna godina. Oni koji već jesu u vezama, iskoristit će ovo vrijeme za učvrščivanje već postojećih odnosa i svog statusa u istim. Oni koji su još sami, na promišljen i pametan način pristupat će osobama suprotnog spola i imat će dovoljno i snage i strpljenja da dočekaju neke rezultate. Dulji boravak Venere u Ovnu (od veljače do početka lipnja) učinit će vas možda malo manje raspoloženim za ljubav, pa ne zaboravite unatoč tome, voljenoj osobi priuštiti poneki znak pažnje ili mali dar. Čisto zato da se ne bi osjećala zanemarena. Povoljna ljubavna razdoblja ove godine za vas su dani između 7.6. i 5.7., potom vrijeme od 21.9. do 13.10., te je posebno povoljan biti kraj godine nakon 25.12. Tada ćete zaista blistati i privlačiti sve oko sebe. Također malo dinamičniji seksualni život možete očekivati u posljednja dva mjeseca godine.
POSAO: Godina će vjerojatno početi žestoko, a vi to zapravo i jedva čekate. Zbog Marsa u vašem znaku, prvi mjesec u godini vjerojatno ćete raditi za dvoje, a i sami ćete biti u centru zbivanja. Ono što ste izgradili protekle prosperitetne godine, nastavit ćete pametno graditi dalje i bez zadrške. Cijela ova 2009. vrlo je povoljna kad se radi o novcu i zaradi koju bi mogli steći svojim trudom. Izvjesno je da ćete stalno dolaziti u situacije u kojim ćete moći povećati svoje prihode, a kako ste vi osoba koja to s lakoćom i prepoznaje, za očekivati je da će razlika na vašem bankovnom računu na početku i na kraju ove godine biti malo veća. Dakako, u pozitivi. Bit će i onih koji bi mogli steći i veći imetak, no dakako ako budu i dalje predano radili, a prilika će biti. Svi dugoročniji poslovi i dalje vam vrlo dobro stoje, a vaša pozicija je stabilna i tokom proljeća i ljeta. I prvi dio jeseni bit će vrlo dobar, a pružit će vam mogućnost da se okrunite zasluženim priznanjem ili stipendijom. Nakon 30.10. i dalje ostaju povoljni utjecaji kad se radi o zarađivanju, no počinju i određena ograničenja – povećava se odgovornost koja se od vas očekuje na poslu, a povezano s tim možda ćete i napredovati. No u svemu će biti sve više ozbiljnosti, a manje vedrine. No kako ste vi pravi profesionalac, bez problema ćete se uhvatiti ukoštac sa zahtjevnijim i još težim zadacima.
ZDRAVLJE: Malo je toga što bi moglo poremetiti vaše odlično stanje, a kako ste po prirodi osoba koja je oprezna i na vrijeme reagira, prolazne tegobe brzo ćete eliminirati zdravim pristupom životu. U dobroj ste formi, a to će se protegnuti na cijelu godinu. Posljednja dva mjeseca u godini, neki (koji su inače tome skloni), mogli bi se suočiti s manjim depresivnim raspoloženjima, no istovremeno će imati sasvim dovoljno borbenog duha da to i nadvladaju.

VODENJAK

LJUBAV: Godina koja je pred vama učinit će vas osobom u čijem je društvu svakome ugodno. Zato će mnogi Vodenjaci i Vodenjačice koji su još sami, naići na srodu dušu, biti vrlo dobro prihvaćeni, a u najgorem slučaju proširit će svoj krug prijatelja. Oni koji već jesu u vezama, postat će onaj dio para koji će uvijek optimistično voditi naprijed i opet će vjerovati da se sve može i da je pred njima blistava budućnost. Vrlo povoljni periodi za ljubav za njih su od 1.1. do 3.1., potom od 6.7. do 1.8., te opet od 14.10. do 8.11. Posljednja dva mjeseca u godini bit će izloženi dvama različitim utjecajima: jedan je stabilizirajući, a drugi provocirajući. Zato će u tom vremenu vješto balansirati između okolnosti koje će im dopuštati da svoju vezu učvrste, i onih kroz koje će prolaziti trzavice s voljenom osobom. No njihova vjera i optimizam tokom cijele godine davat će im sasvim dovoljno snage da nadvladaju i spomenute prolazne izazove.
POSAO: Ovo je vaša godina u svakom pogledu, pa ća tako biti i na poslu. Cijelu 2009. imat ćete brojne prilike da proširite posao koji radite, da napredujete, a uz to ćete stalno biti izloženi sretnim okolnostima koje će se stvarati oko vas. I taman kad pomislite da nešto nećete moći riješiti, stvari će se složiti baš onako kako će biti najbolje za vas. Zato pažljivo pratite događaje i ne opirite se njihovom tijeku. Prva tri mjeseca još ćete malo balansirati s financijama, ali činit ćete to s lakoćom, a neke stvari koje su vas prije pogađale, sad će vam se činiti kao sitnica. Proljeće i ljeto budit će u vama zanos i nove ideje koje ćete željeti podijeliti sa suradnicima. Prilike za dobar razvoj vaše poslovne situacije pratit će vas cijelu godinu zbog Jupitera u vašem znaku, a jesen donosi pravu stabilizaciju. Kad nakon 30.10. Saturn pređe u znak Vage, osjećat ćete se smireno, a svi vaši poslovni potezi koje ste poduzeli tokom godine (naročito oni za proširenje i prosperit, pa i oni koji mogu biti povezani s inozemstvom) počet će se stabilizirati. Posljednja dva mjeseca, uz sve opisane dobre utjecaje, postojat će i mogućnost rasprave s poslovnim partnerima, no optimizmom i povjerenjem vjerojatno ćete s njima bez većih problema izaći na kraj.
ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično većinu ove godine. Vedrim duhom i jednakim raspoloženjem s lakoćom ćete nadvladavati eventualne prolazne uobičajene smetnje. Mnogi će zaista znati uživati u životu i snažno osjetiti da su u vrlo konstruktivnom razdoblju. Od jeseni ste još stabilniji, a takvo vam je i zdravstveno stanje.

RIBE

LJUBAV: Već dulje vrijeme preispitujete svoje osobne odnose, a tako ćete nastaviti i dalje. Naročito u prva tri mjeseca godine. Možda vam nedostaje veselja i vedrine u privatnom životu, ili je situacija objektivno dobra, ali je samo vi takvom doživljavate (malo ste depresivni). No dugoročno gledajući, ova vaša unutrašnja previranja učinit će da vrlo jasno znate što želite, kao i da zrelo postupate kad se o ljubavi radi. Bit ćete ili vrlo zahtjevni, ili ćete pristajati na sve vrste kompromisa. Ipak, bit će i vrlo povoljnih razdoblja, a to je vrijeme od 4.1. do 3.2. kad će vas Venera u vašem znaku učiniti jednom od najprivlačnijih osoba i ublažiti sve ograničavajuće utjecaje za ljubav, potom od 2.8. do 26.8., te opet od 9.11. do 1.12. Ono što će vas najviše razveseliti, bit će izlazak Saturna iz vama opozicionog znaka Djevice (a koji vam je i uzrokovao prijašnja opisana stanja), a to će dogoditi 30.10. Tek nakon tog datuma vi ćete biti potpuno svjesni koliko ste sazreli i na pametan način gradit ćete svoje osobne odnose, a uz to će vam se potpuno vratiti vjera u ljubav.
POSAO: Godina koja je pred vama probudit će u vama razne teme koje ne moraju biti dominantno povezane s poslom. Pojavit će se jako proširenje interesa za tajna znanja, okultne sfere, psihologiju, psihijatriju, religiju, ili za bavljenja koja su povezana s raznim laboratorijima ili institutima, kao i za razna samačka djelovanja. Ako vam je profesija povezana s nečim od opisanog, imat ćete mnogobrojne prilike da svoju djelatnost proširite i razvijete, dok će umjetnici imati pravu plimu nadhnuća tokom cijele godine. Medicinske sestre i liječnici zaposleni u bolnicama također će prosperirati u pozitivnom smislu. Sve ostale Ribe otkrivat će skrivene svjetove u sebi, više nego što će raditi. Posao će uglavnom odrađivati rutinski. Najbolnija točka bit će im dogovori, a posebno oni s poslovim partnerima. No kako su se već navikli na ograničavajuće okolnosti, na njima je samo da izdrže do 30.10. kad svi njihovi odnosi, pa tako i suradnja s drugima, postaje ugodnija, ostvarivija i učinkovitija. Posljednja dva mjeseca u godini radit će lakše i biti općenito sretniji, a za isti period neka zapamte da nisu povoljni krediti niti ulaganja drugih u posao koji rade. To bi im naime, zadnja dva mjeseca išlo vrlo teško.
ZDRAVLJE: Prva tri mjeseca donijet će vam još prilično nervoze i stresa, no od proljeća sve to počinje popuštati, a vi se sve bolje nosite sa životom. Blaže depresije povremeno će vas pratiti do jeseni, no već ste na njih navikli. Od sredine 10. mjeseca, pa sve do kraja godine, mogući su manji problemi s tlakom ili srcem, no ne takvi da bi vas ozbiljnije ugrozili. Prije bi se reklo da ćete trebati malo pripaziti na holesterol, viši/niži tlak ili slično. 30.10. prestaje opozicija Saturna, a vi svakim danom postajete sve vedrija osoba. Vraća vam se snaga koju ste protekle dvije godine trošili kroz odnose s drugima.
Nazad na vrh Ići dole
pegulanstrashni

pegulanstrashni

Muški
Broj poruka : 30
Godina : 38
Location : Onkraj pameti
Datum upisa : 18.12.2008

Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu EmptyUto Dec 23, 2008 7:30 am

VODENJAK

Vrlo povoljni periodi za ljubav za njih su od 1.1. do 3.1

nešzo kontam da sam kod lala tada...

Godišnji horoskop za 2009. godinu 787960

X
Nazad na vrh Ići dole
vedrana_zg
Srce foruma
Srce foruma


Ženski
Broj poruka : 11516
Godina : 41
Location : Zagreb
Datum upisa : 14.11.2007

Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu EmptyUto Dec 23, 2008 8:12 am

dobar tajming je kljuc uspjeha Godišnji horoskop za 2009. godinu 787960
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content
Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty
PočaljiNaslov: Re: Godišnji horoskop za 2009. godinu   Godišnji horoskop za 2009. godinu Empty

Nazad na vrh Ići dole
 
Godišnji horoskop za 2009. godinu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
HIPERION :: DRUŠTVO :: ASTROLOGIJA i MITOLOGIJA-
Skoči na: